Hjem

Om CCN

Medlemskap (gratis)

CadMag

Treff

Bilder

Lenker

Cadillac Club of Norway en del av Cadillac LaSalle Club Cadillac & LaSalle Club
Cadillac Club of Norway er den eneste Cadillac-klubben i Norge som er opptatt som medlem i denne fantasiske klubben. Det er kun en klubb i hvert land som får være det. Cadillac & LaSalle Club ble stiftet i 1958 og er verdens største merkeklubb. Det speiler hvilken seriøsitet den opptrer med og hvilke tjenester og service den yter sine medlemmer.

Som personlig medlem har man ikke bare veldig mange fordeler, men man blir også oppdatert på Cadillac-nyheter fortløpende. Det mest synlige tegnet på at man er medlem er at man får bladet, the Selfstarter, ned i postkassa 11 ganger i året. Bladet i seg selv er av meget høy kvalitet rent layoutmessig, men det er jo innholdet som gleder en Cadillac-entusiast mest. Det bugner av innholdsrike artikler om biler og treff. Man får også masse teknisk informasjon i form av artikler og leserinnlegg. På annonsesidene finner man en masse biler og deler tilsalgs, og disse har mye mer realistiske priser (les lavere) enn foreksempel eBay og Hemmings. Mange dele- og tjeneste-leverandører annonserer også der.

Medlemmene får også bra rabatter på deler og tjenester, men også tilgang på supportpersoner som har enorm høy kunnskap på Cadillac i alle aldre. Siden denne klubben er så stor har de delt inn supporten på tiår, og det er mange spesialister pr tiår. På internett, www.cadillaclasalleclub.com, finner man oversikt over alle fordeler og kan bestille mye rart, også medlemskap. På nettsidene finner man også et meget velfungerende forum. Der kan man prate Cadillac generelt, på kjøp og salg kan du selv selge eller kjøpe biler, deler og andre Cadillac-relaterte ting. Her får man også svar på det man lurer på veldig fort, det går som regel ikke mer enn en time eller to før noen har gitt et svar eller tips på selv veldig vanskelige tekniske spørsmål.

En gang i året får man en liste over alle medlemmene i hele verden med navn, adresse, telefonnummer og biler. Disse kan være fine og ha hvis man skal på tur, her kan man kontakte folk og få en bra opplevelse man ellers ikke hadde fått i ferien sin. For ikke å snakke om når man skal kjøpe ny bil. Her kan man få uvurderlig hjelp av lokale mennesker til å forhåndbesiktige, tips og hjelp ved kjøp av bil over hele verden. Dette er entusiaster som stort sett stiller opp ved en forespørsel. Hvem ville vel nektet å ta seg en tur for å prøvesitte/kjøre en Cadillac for å gi en eller annen litt hjelp...?

Cadillac Club of Norway er veldig stolte over å være den norske klubben som er utvalgt til å representere verdens største og beste bilklubb, Cadillac & LaSalle Club, i Norge. Vi kan på det varmeste anbefale et medlemskap der.
.....
E-mail . .