Hjem

Om CCN

Medlemskap (gratis)

CadMag

Treff

Bilder

Cadillac Lasalle Club

Lenker

Medlem i CCN?
Hos oss kan alle som har interesse for bilmerket Cadillac på en eller annen måte bli medlem. Vi setter ingen krav til eierskap av en Cadillac.

Etter å ha drevet klubben i mange år har vi innsett at det å levere et stort produkt er en utfordring. Vil vil heretter derfor overlate de tingene som vi ikke kan til de klubbene som har mennesker og midler til det, som LMK, Amcar og Cadillac Lasalle Club. De leverer fantasiske utgivelser ti ganger i året som Amcar og Selfstarter og Amcar representerer oss alle i forhold til myndigetene og ved tekniske forhold.

Vår oppfordring til dere alle blir derfor og støtte opp om den slags klubber med pengene deres og så blir vi en gratis paraply for oss Cadillac interesserte. Treffene våre koster ingenting og arrangere og vi i styret er tilstede uansett.

Vi vil heretter publisere alt på denne hjemmesiden og alle utsendelser vil skje via mail, på den måten unngår vi de store kostadene. Noen penger vil vi etterhvert trenge og håper da at dere medlemmer som er fornøyde vil gi en donasjon hvis dere måtte ønske det. Etter hvert vil vi også forsøke å finne effekter som vi kan tjene noen kroner på.

Velkommen som medlem i en gratis Cadillac klubb!

For å bli medlem så tar du kontakt med Runar Hanssen-Rasch på tlf 90 65 00 10 eller sender mail hit: runarha5@online.no

OBS! I mailen må vi ha fullt navn, full adresse, telefon både fast og mobil, e-post adresse og hva slags Cadillacer du eier med årstall (hvis du eier noen).

Les også "Endinger i 2010". Lenke til høyre.

Kontakt oss

Historie

Styret

Vedtekter

Endringer i 2010

......
E-mail . .