Hjem

Om CCN

Medlemskap (gratis)

CadMag

Treff

Bilder

Cadillac Lasalle Club

LenkerLitt om bakgrunnen for
Cadillac Club of Norway
Mange Cadillac intereserte har hatt et ønske om en merkeklubb i Norge. Det har også blitt forsøkt flere ganger å starte en klubb, men det har mislyktes like mange ganger. På slutten av forrige århundre var det en entusiast ved navn Runar Hansen fra Drammen som begynnte å lodde stemningen rundt et nytt forsøk. Han samlet navnene til intereserte Cadillac entusiaster i Norsk Cadillac Register.

Når vi rundet årtusenskiftet inneholdt dette registeret ca 130 navn og unge herr Hansen så da at tiden var moden for et nytt Cadillac-klubb forsøk. Hansen og en annen entusiast fra Molde ved navn Pål Talsethagen stakk hodene sammen for å begå et stiftelsesmøte. De brukte mye tid på å planlegge denne nye klubben, og utpå vårparten 2001 var de ferdig med planleggingen som blant annet besto av et utkast til vedtekter samt et bilde om hvordan klubben skulle virke og se ut.

En vårdag i 2001 satte Talsethagen kursen sørover og møtte Hansen på Eidsvoll hvor de sammen møtte en gjeng med Cadillacer og deres eiere. Det var denne gjengen som en vakker sommerdag brukte utkastet til vedtekter og utformet grunnloven i Cadillac Club of Norway.

Når klubben nå var et faktum utarbeidet Pål Talsethagen raskt en logo og en klubbavis ved navn CadMag som begynnte å spre Cadillac stoff rundt det ganske land. I løpet av kort tid var det full drift i klubben og medlemmene strømmet til.

Vi har etterhvert etablert oss bra. Vi lager CadMag, medlemsbladet vårt, som har blitt sendt ut til medlemmene en til fem ganger i året. Vi har avholdt mange treff rundt om i hele landet, både helgetreff og dagstreff. Messer som Autofil og Sjølyst har vi også deltatt på. Vi er også Norges representant i Cadillac Lasalle Club, verdens største Cadillac-klubb. Etterhvert har vi også blitt en del av LMK.

Medlemskap

Kontakt oss

Styret

Vedtekter

......
E-mail . .