Hjem

Om CCN

Medlemskap (gratis)

CadMag

Treff

Bilder

Cadillac Lasalle Club

Lenker

Cadillac Club of Norways sommertreff i 2010

Rød herregård, Halden 14. augVi ble invitert av Haldenklubben til å trekke innover til sentrum med vårt årlige treff i sammenheng med deres Grensetreff. Som alltid var de veldig hyggelige og på eget initiativ skaffe de oss treffplass på fantastiske Rød herrgård. Med utrolig vær og fin beliggenhet med utsikt over Halen og festningen ble dette en uforglemmelig dag.

Det møtte opp mange superflotte Cads fra inn og utland, medlemmer og ikke medlemmer, men alle hadde med seg godt humør og nysmurt snakketøy. Etter flere timer med tirekicking og blabla iblandet fortæring av utmerket mat fra kafeen dro folk til crusing og andre aktiviteter i Halden sentrum. (Mye godt drikke på en varm dag der)

Vi kommer neste sommer også så sett av den helgen. På søndagen blir det eget Cadillac område på Fredriksten festning. Vi må bare takke Halden klubben nok en gang for å fremskaffe et fantasisk vær og treffplass til oss.


Fredriksten festning, Halden 15. aug

I år fikk vi eget Cadillac område på Grensetreffet, det dukket opp en hel masse Cads og vi har avtalt at vi gjentar dette til neste år. Kryss av i kalenderen for Norges beste treff!

Flott vær i år også med et kjempebra arrangemang som det jo er hvert år. Vi traff mange nye og gamle medlemmer og en hel masse andre hyggelige Cadillac eiere med og uten tilknytning til noen klubb. Men felles for alle er et behov for å kjøre det beste! Nyt bildene og møt opp neste år for å oppleve det hele på egenhånd.2018

2017

2016

2012

2011

2009

2008

2006

2005

2004

2003

2002

2001

......
E-mail . .